miercuri, 12 aprilie 2017

Construieste o casa din lemn cu Bucovina Eco-Construct

Stramosii nostri au ales cu buna stiinta casele din lemn. Acestea poseda o serie de calitati corespunzatoare unei locuinte moderne. Construirea de case din lemn este in perfectionare de secole, iar astazi aceasta industrie este imbunatatita in mod constant, luandu-se in considerare cerintele moderne de tehnologie a constuctiilor si a materialelor utilizate. Astazi cabanele din lemn pot fi construite in functie de preferintele clientului, chiar daca multe dintre idei fac parte din categoria celor mai pretentioase. Proiecte elegante, cabane moderne, conace traditionale, orice idee poate fi realizata. 

Compania Bucovina Eco-Construct din Vatra Dornei, judetul Suceava este specializata pe proiectarea de case din lemn si pe construirea lor in cadrul proiectelor individuale, prin urmare ei sunt gata sa dezvolte pentru tine proiectul dorit luand in considerare toate preferintele. Expertii vor apela la cele mai optime variante pentru a finaliza constructia, atat din punct de vedere al ergonomiei de spatiu, al fiabilitatii cat si al costurilor de constructie. 

Casele construite de catre Bucovina Eco-Construct sunt ecologice, eficiente energetic, mentin frumusetea si caldura lemnului, sunt construite intr-o perioada scurta de timp si sunt accesibile ca pret. 

Odata cu maximizarea utilizarii de materii prime, reciclarea surselor de energie regenerabile, reducerea emisiilor atmosferice si de aprovizionare din lemn, preocuparile de mediu sunt in centrul practicilor de afaceri a celor de la Bucovina Eco- Construct.

Casele din lemn sunt la foarte mare cautare in tarile cele mai dezvoltate. Statisticele arata ca in asa-numita "lume dezvoltata" mai mult de 70% dintre oameni aleg sa traiasca intr-o casa din lemn. Nu exista nici o indoiala - cladirile cu structura din lemn sunt de inalta calitate si sunt un simbol al prosperitatii. 

Probabil ca ai vazut peste tot beneficiile caselor din lemn, asadar nu o detaliez prea mult subiectul ci doar o sa enumar 3 dintre ele de care ar trebui sa tii seama daca vrei sa te apuci de construit o locuinta.


  • Casele din lemn sunt mult mai indicate pentru oameni decat casele realizate din orice alt material de constructie in ceea ce priveste microclimatul interior pentru corpul uman si asigura conditii optime de viata.
  • Daca vor fi construite corect, casele din lemn asigura o izolare excelenta si contribuie la economii semnificative la facturile de incalzire.
  • Tehnologia de construire a caselor din lemn face ca acest proces sa fie unul usor si rapid dar  si atractiv din punct de vedere financiar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu