joi, 29 septembrie 2016

Casele din lemn din ce in ce mai populare

        Iubim casele din lemn din cauza ca sunt naturale si ne fac sa ne simtim mai aproape de pamant, fiind foarte populare si moderne in unele parti ale lumii. Ele pot fi proiectate ca si case obisnuite, mici sau mari, in ambele cazuri fiind foarte frumoase.
        Casele din lemn sunt realizate din materiale naturale si arata foarte unic, moderne si creative, fiecare casa avand propria personalitate. La momentul actual, sunt printre cele mai ecologice solutii de locuit, constructia lor fiind foarte rapida, la preturi mult mai accesibile, cu o izolare termina si fonica foarte buna.
          Daca construiti singur sau cu ajutorul unui arhitect, trebuie sa va decideti cu privire la cat spatiu aveti nevoie, in functie de marimea familiei sau de cat va puteti permite. Casele construite din lemn sunt mult mai accesibile ca pret fata de constructiile din alte materiale si sunt o alegere excelenta daca vreti sa construiti o locuinta mai mica, tip cabana, cu ocazia careia puteti fi foarte creativ. Lemnul este un material foarte maleabil si contribuie la  o constructie rezistenta si durabila in timp.
         Astazi exista mai multe tipuri de lemn structural pentru a alege dar alegerea finala depinde de design- ul si bugetul disponibil. Topografia terenului poate defini planul etajului casei si de a oferi idei de design neasteptate care pot transforma casa ta intr- un mic sanctuar.
          In ceea ce priveste arhitectura de ansamblu, lucruri precum aspectul acoperisului, numarul de etaje si locatia de intrare in casa vor depinde de climat, de locatie si topografie. 
           Casele din lemn sunt perfecte pentru copii sa creasca fiind inconjurate de natura. 
          Pentru a construi o casa utila pentru toate anotimpurile, aveti nevoie sa includeti in arhitectura sa si o camera speciala pentru sistemul de incalzire, chiar daca aceste case sunt racoroase vara si mult mai caduroase iarna. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu